Om oss

Om oss

EliteCall är ett nyetablerat telemarketingföretag som erbjuder försäljningstjänster till marknadsledande företag, som vill outsourca delar av sin försäljningsverksamhet. EliteCalls ambition är att agera förebild i branschen genom att eftersträva Sveriges mest kvalitetsmedvetna försäljningsföretag.


Vår policy


                                                        Kvalité


EliteCall lägger stort fokus på kvalité genom att stärka och trygga våra uppdragsgivares varumärke på ett ansvarsfullt sätt. För att kunna möta en hög standard och kvalité har EliteCall etablerat en engagerad kvalitetsavdelning. Syftet är att säkerställa kvalitén på telefonsamtalen som hålls, så att dessa genomförs på ett professionellt sätt i enlighet med branschens etiska riktlinjer.

                                                       Trygghet


EliteCall har som prioritet att våra kunder ska känna en trygghet i kontakten med oss. Vi prioriterar även att våra uppdragsgivare ska känna en trygghetskänsla i samarbetet med oss. Genom rätt utbildning och vägledning hos våra säljare kan vi garantera högsta möjliga kvalité. Som anställd hos EliteCall utbildar vi säljarna i både produktkunskap och säljteknik för att ge de rätt förutsättningar att lyckas med sitt arbete.


EliteCall strävar efter en arbetsplats med kvalité och trygghet som nyckelord. 

© Copyright. All Rights Reserved.

2019